Over ons

Iedereen is van waarde en iedereen kan naar wens meedoen

Jij bent welkom bij ASTA

ASTA is een ANBI stichting. Dat betekent dat ASTA geen winstoogmerk heeft. We werken voor een kwetsbare doelgroep met middelen uit de gemeenschap en leggen transparant verantwoording af over de kwaliteit en de wijze waarop we deze middelen hebben besteed.

Levensgeluk

Ik wil Levensloopbegeleiding op al mijn leefgebieden.

Werkgeluk

Ik wil een zinvolle dagbesteding bij een bedrijf.

Talentontwikkeling

Ik wil mijn talenten verder ontwikkelen.

Collaborative

Nibh in sed venenatis, senectus fermentum nullam donec nulla quis ut facilisis

Ontstaan als ouderinitiatief

In 2007 hebben ouders van jongeren met een aan autisme verwante stoornis de basis gelegd voor ASTA. Hun visie was helder: een toekomst waarin hun kinderen zelfstandig kunnen wonen, met de juiste begeleiding. Deze droom werd werkelijkheid, want ouders realiseren zich dat ze niet eeuwig voor hun kinderen kunnen zorgen. Daarom wilden ze de kwaliteit van zorg en ondersteuning voor hun kinderen veiligstellen voor de toekomst.

En nu… een erkende zorgaanbieder in de peelgemeenten

Sinds 2020 is ASTA een erkende zorgaanbieder op het gebied van zelfstandig wonen en arbeidsmatige dagbesteding, gecontracteerd door de GR Peelgemeenten. Bovendien biedt ASTA als collectief voorliggende voorziening Levensloopbegeleiding aan inwoners van de Gemeente Deurne met een lichte beperking. En om volledig aan te kunnen sluiten bij jouw leven én om jou te helpen groeien, biedt ASTA ook talentontwikkeling. Voor ouders organiseren we regelmatig Meet Up’s, waar ervaringen gedeeld kunnen worden en waar we samen streven naar een betere toekomst.

ASTA verbindt en werkt samen met verschillende bedrijven en met partners op het gebied van zorg, welzijn, onderwijs, wonen en werk